Loimu 5 vuotta — juhlatulet syttyvät

Loimu täyttää 5 vuotta! Olet tervetullut mukaan juhlatulillemme kautta Suomen.

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu syntyi tammikuussa 2017, kun Luonnontieteiden Akateemisten Liitto LAL, Ympäristöasiantuntijoiden keskusliitto YKL ja Metsänhoitajaliitto yhdistyivät.

Juhlavuonna Loimu tulee lähelle kampuksilla, paikallisissa jäsentilaisuuksissa, jäsenyhdistysten tilaisuuksissa, sidosryhmätilaisuuksissa ja monin muin tavoin. Lokakuulla juhlatulet syttyvät vielä Oulussa. Seuraa juhlavuoden ohjelmaa tältä verkkosivulta ja somekanavilla #loimunjuhlatulet -aihetunnisteella.

Juhlavuoden iltajuhla

Iltajuhlassa 19.11.2022 on luvassa lyömätön yhdistelmä kiinnostavaa ohjelmaa hyvässä loimulaisessa seurassa.
Lue lisää iltajuhlasta ja ilmoittaudu mukaan!

Seuraa juhlavuoden kuulumisia!

Jäsenlehden sivuilla kuullaan aktiivijäsenten ja luottamushenkilöiden kertomana muun muassa miten Loimu syntyi, muistellaan Loimun syntyaikojen tunnelmia ja tavoitteita, peilataan niitä toteutuneeseen sekä valoisampaan tulevaisuuteen. Lisäksi käydään läpi Loimun 5-vuotisen taipaleen saavutuksia.

Loimun juhlavuoden juhlatulet syttyivät Rovaniemellä – vielä ehdit mukaan Oulussa!

Uutinen: Loimun juhlavuoden juhlatulet syttyivät Turussa

Uutinen: Loimun juhlavuoden juhlatulet syttyivät Helsingissä

Uutinen: Loimun juhlavuoden juhlatulet syttyivät Joensuussa ja Kuopiossa


Juhlatulien yleisöä
Juhlatulien yleisöä

Tule mukaan juhlatulille! Näin ilmoittaudut:

Juhlatulien paikkakuntakohtaiset tiedot löydät tämän sivun lopusta ja tapahtumakalenteristamme hakusanalla juhlavuosi. Varaa päivä kalenteriin vaikka heti!

Loimun tilaisuudet ovat terveysturvallisia

Teemme yhdessä tapahtumasta turvallisen noudattamalla voimassa olevia, alueellisia koronaan liittyviä terveysturvallisuuskäytäntöjä Loimun läsnäolotilaisuuksissa.

Tule tapahtumiin vain terveenä ja oireettomana. Jäsentemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille tärkeää. Jääthän kotiin, jos olet altistunut koronavirukselle. Suosittelemme maskin käyttöä. Käytä jo matkalla kasvomaskia suositusten mukaisesti. Jos unohdit maskin, ota yhteyttä paikalla olevaan Loimun henkilöstöön. Tilaisuuksissa on tarjolla kasvomaskeja osallistujille.

Yski tai aivasta hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan. Saavuttuasi pese kädet heti. Pese tai desinfioi kädet usein. Käsidesiä tarjolla kaikissa tapahtumatiloissamme. Vältä pintojen koskettelua ja säilytä riittävä turvaväli muihin läsnäolijoihin, erityisesti tilanteissa, joissa jonojen muodostuminen on mahdollista.

Noudatamme voimassa olevia, alueellisia viranomaissuosituksia. Lisätietoa Aluehallintoviraston verkkosivuilta ja koronatietosivuilta.

Juhlatulien yleisöä

Juhlavuoden tapahtumia