Metsäpäivät

28.10. klo 9:00 – 29.10. klo 14:30 Helsinki
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Valtakunnalliset Metsäpäivät järjestetään lokakuussa paikan päällä Helsingin Jätkäsaaressa sijaitsevassa hotelli Clarionissa. Lippuja voit ostaa tapahtuman sivuilta.

Metsäpäivien ohjelmassa on runsaasti metsäasiaa talous-, ihminen- ja kahdella tutkimuslavalla. Uutuutena on viides lava, jolla käydään metsäkeskustelua. Tapahtuma myös avataan keskustelun merkeissä Ylen toimittajan Markus Liimataisen vetämänä.

”Ennen kaikkea nämä Metsäpäivät tullaan muistamaan kaiken etätyön ja etäkokousten jälkeen juuri keskusteluista sekä tutuista ja uusista kohtaamisista”, lupaa Metsäpäivien projektipäällikkö Kaarina Aro.

Verkostoitumismahdollisuuksia tarjoaa Minimessut, joilla parisen kymmentä yritystä ja organisaatiota kertoo toiminnastaan.

Päivän annin vetää yhteen iltapäivän pääpuhuja, Suomen kaikkien aikojen paras ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen. Kahden vuoden tauon jälkeen päästään myös Metsäpäivien iltamiin. Iltatilaisuudessa julkistetaan arvostetut Suomen Metsäyhdistyksen ansiomerkit, Suomen Metsäsäätiön huomionosoitukset ja Metsämiesten Säätiön Työyhteisön hyvä tyyppi -stipendit.

Aivan uutta Metsäpäivillä on Puunjalostusinsinöörien PI Challenge -opiskelijatapahtuma, jossa opiskelijat pääsevät verkostoitumaan metsäalan asiantuntijoiden kanssa ja haastamaan osaamisensa hackathonissa.

Metsäpäivien järjestelyissä noudatetaan voimassa olevia viranomaisohjeistuksia. Jotta voimme järjestää koronaturvallisen tapahtuman ja taata tilojen väljyyden, Metsäpäiville on myynnissä tavallista vähemmän eli 200 lippua.

Lämpimästi tervetuloa 92. kerran järjestettäville Metsäpäiville!

Metsäpäivien oheistilaisuuksia, joissa Loimu on mukana

 

Loimun Urafoorumi on osa Metsäpäivien ohjelmaa. Urafoorumiin voit osallistua ilman Metsäpäivien pääsylippua.

Metsänhoitajien kurssilounaita järjestetään Urafoorumin yhteydessä. Tutustu Loimulle ilmoitettujen kurssilounaiden listaan

Loimun tapahtumanhallintatyökalun tietosuojaseloste:
https://www.loimu.fi/filebank/6024-Loimun_tapahtumanhallintatyokalujen_tietosuojaseloste.pdf

Kohderyhmä

Loimun jäsenet

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös