Urapalvelut

Onnittelut valmistumisen johdosta!

Valmistuminen on hieno saavutus. Se tuo mukanaan uusia elämänpolkuja, muutoksia ja haasteitakin. Haluamme olla tukenasi vastavalmistuneen polullasi. Tältä sivulta löydät Loimun jäsenpalveluja ja etuja, jotka ovat apuna uudessa elämäntilanteessa.

Muistathan, että toimistollamme järjestöasiantuntija Henri Annila huolehtii erityisesti vastavalmistuneiden eduista, palveluista sekä tapahtumista. Olethan Henriin yhteydessä , jos haluat jutella vastavalmistuneiden palveluista tai vaikka ehdottaa meille jotain uutta tapahtumaa. Toimiston yhteystietoihin pääset tästä.

Vastavalmistuneen kattavat palvelut käytössäsi

Loimun jäsenenä vastavalmistuneella on käytössään mm. liiton kattavat urapalvelut, lakineuvonta, työttömyysturva sekä lukuisat rahanarvoiset edut esimerkiksi vakuutuksista ja pankkipalveluista.

Helpotusta vastavalmistuneen talouteen

Työuran alkutaipaleen tasoittamiseksi Loimussa on käytössä pehmennetty siirtyminen varsinaisen jäsenen jäsenmaksuun. Jos olet suorittanut ensimmäisen ylemmän yliopistotutkintosi (esim. FM) ja ollut sitä ennen Loimun opiskelijajäsen, maksat valmistumisvuonna vain opiskelijan jäsenmaksun.

Valmistumisvuotta seuraavan vuoden maksu on puolet varsinaisen jäsenen maksusta. Vasta sitä seuraavana vuonna maksat täyden jäsenmaksun.

Maksualennuksesta huolimatta saat täydet jäsenedut! 


Oletko hakemassa töitä?

Avoimet työpaikat

Loimun avoimet työpaikat -sivustoille on koottu jäsenistöämme kiinnostavia avoimia työpaikkoja. Voit tutustua avoimiin työpaikkoihin Loimun verkkosivuilla ja seurata Loimun avoimet työpaikat -sivustoja Facebookissa, LinkedInissä sekä Twitterissä.

Palkkaneuvonta

Kun kaipaat tukea palkkatoiveen määrittelyyn tai palkkaneuvotteluihin, käytössäsi on palkkanosturi ja Loimun toimiston palkkatoiveneuvonta. Lue lisää ja hyödynnä Loimun palkkaneuvonta urapalveluiden verkkosivuilla.

Työnhaun tukipalvelut

Loimulaisten alojen työllistymisnäkymiin voit perehtyä Loimun urapalveluiden verkkosivuilla. Katso myös havainnolliset videot ja työnhaun webinaarien tallenteet jäsenintranetin koulutuskansiosta. Kun kaipaat CV:seesi ja työhakemukseesi palautetta, hyödynnä CV:n ja työhakemuksen palautepalvelu.

Työttömille

Älä jää työttömyyden kohdatessa yksin, vaan hae tukea Loimun urapalveluiden avulla! Työttömille Loimu tarjoaa työnhaun tuen lisäksi esimerkiksi työttömien vertaisryhmätoimintaa. Työttömien vertaisryhmät kokoontuvat Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.


 

Haluatko kehittyä urallasi?

Loimun mentorointiohjelmasta saa apua työuran käännekohdissa, kuten valmistuessa. Uravalmennusta Loimun jäsenet voivat saada UpPartners-valmennusyrityksen kautta. Neuvontaa on tarjolla työnhakuun, urasuunnitteluun ja omassa työssä kehittymiseen liittyvissä kysymyksissä.


Loimun lakipalvelut tukena työelämän kiemuroissa

Liiton lakipalveluista saat neuvontaa kaikissa työsuhdeasioissa. Loimun lakiluuri on käytössäsi tiistaista torstaihin kello 10-12. Voit kysyä esimerkiksi työsopimukseen, työaikaan, vuosilomiin, perhevapaisiin, irtisanomiseen ja lomautukseen sekä työttömyyskorvauksiin liittyvistä asioista.


Työttömyysturva vakuutuksena työttömyyden varalta

Kaikki liiton varsinaiset jäsenet ovat vakuutettuja työttömyyden varalta työttömyyskassa Erkossa. Työttömyyskassasta saatava ansiosidonnainen voi olla jopa huomattavasti Kelan maksamaa päivärahaa korkeampi. Valmistunut on voinut liittyä kassaan jo opiskeluaikana kerryttämään työssäoloehtoa.


Loimun nuorten verkosto

Loimun nuorten verkoston avulla on mahdollista tutustua muihin loimulaisilta aloilta valmistuneisiin ja päästä vaikuttamaan vastavalmistuneille tarjottaviin palveluihin. Nuorten verkoston toimintaan voit liittyä liittymällä Facebookissa ryhmään, jonka löydät nimellä Loimun nuorten verkosto. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä suoraan Loimun järjestöasiantuntijaan.


 

Rahanarvoiset jäsenedut vastavalmistuneelle

Loimu tarjoaa vastavalmistuneille jäsenilleen useita rahanarvoisia etuja, kuten matkustajavakuutuksen Turvasta ja vastavalmistuneen platinum-tason etupaketin Danske Bankista. Yksityiselämän lakineuvontaa saat esimerkiksi asuntokauppoja tehdessä Eversheds Asianajotoimistosta. Loimulaisille kuuluu lisäksi lehtietuja ja lukuisia vapaa-ajan etuja. Lue lisää jäseneduista.


Muista ilmoittaa valmistumisestasi!

Muista ilmoittaa valmistumisestasi liiton toimistolle jäsensihteereille jasenasiat (at) loimu.fi. Emme saa tietoa valmistumisestasi mistään muualta kuin sinulta itseltäsi!

 

 

 

 

Muista ilmoittaa valmistumisestasi!

Muista ilmoittaa valmistumisestasi liiton toimistolle jäsensihteereille jasenasiat (at) loimu.fi. 


 

 

 

 

 

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu