Susanne Lahdenperä Loimun valtuuston puheenjohtaja

Kaudelle 2021 – 2024 valittu Loimun valtuusto piti ensimmäisen kokouksensa 29.1.2021. Kokouksessa valittiin puheenjohtajaksi Susanne Lahdenperä, 1. varapuheenjohtajaksi Pauliina Ryökäs ja 2. varapuheenjohtajaksi Tapio Halkoaho.

Uusi puheenjohtaja Susanne Lahdenperä on 45-vuotias turkulainen pitkän linjan ammattiliittoaktiivi. Koulutukseltaan hän on bioteknologi (FM, 2002). Hän työskentelee prosessispesialistina PerkinElmer/Wallacissa ja tekee työn ohessa väitöskirjaa molekulaarisen biotekniikan ja diagnostiikan alalta.

Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittu Pauliina Ryökäs on 25–vuotias maisterivaiheen biolääketieteen opiskelija Kuopiosta, pohjakoulutukseltaan laborantti ja ylioppilas. Oman alan ainejärjestön lisäksi hän on kuulunut Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan hallitukseen ja toiminut Loimun opiskelijat – Kuopion puheenjohtajana.

Toiseksi varapuheenjohtajaksi valittu Tapio Halkoaho on 59-vuotias erikoisasiantuntija Geologian tutkimuskeskuksen Mineraalitalouden ratkaisut -yksikössä Kuopiossa. Sen lisäksi hän on Turun yliopiston magmapetrologian sekä Helsingin yliopiston petrologian dosentti. Hän on ollut Loimun edeltäjäliiton YKL:n valtuustossa vuosina 2007-2016 ja hallituksessa 2010-2016. Loimun valtuustossa hän on ollut vuodesta 2017 lähtien.

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)