Jäsenmaksulaskut postitettu

Loimun jäsenmaksulaskut on postitettu viikolla 4 kaikille itse jäsenmaksunsa maksaville.

Jäsenmaksun voi halutessaan suorittaa joko erissä (4 erää) eräpäivien mukaisesti tai koko vuoden jäsenmaksun kerralla. Työnantajaperinnässä olevien veloitukset jatkuvat normaalisti.

Helpoin tapa maksaa liiton jäsenmaksua on käyttää e-laskua. Siinä jäsenmaksu peritään kuukausittain ja summa päivittyy vuoden mittaan, mikäli jäsenyydessä tapahtuu muutoksia. Maksun veloituspäivä on aina kuukauden 15. päivä.

Voit tilata e-laskun verkkopankissasi. Valitse siellä olevasta laskuttajaluettelosta liiton nimi. Ilmoita e-laskutilauksen yhteydessä yksilöintitiedoksi henkilötunnuksesi. Kysy tarvittaessa pankkikohtaisia lisäohjeita omasta pankistasi. Lisätietoja e-laskusta ja suoramaksusta löytyy Finanssialan Keskusliiton verkkosivuilta www.fkl.fi.

Sähköinen alennusanomus löytyy jäsensivuilta kohdasta ”Lomakkeet”. Jäsensivuille pääset kirjautumaan verkkosivujen etusivulta. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi tai jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoitteesi. Salasanaa ei ole määritetty etukäteen, vaan pääset luomaan itsellesi salasanan ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Jos et muista salasanaasi tai kirjaudut ensimmäistä kertaa, tilaa itsellesi uusi salasana Tilaa salasana -toiminnon kautta.

Jäsenmaksut ovat verotuksessa vähennyskelpoisia. Lähetämme verottajalle tiedot vuoden 2020 aikana suoritetuista jäsenmaksuista.

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)