Päivitä itsesi ja voit voittaa Jopon!

Oletko päivittänyt jäsensivujen kautta tuoreimmat koulutustietosi, työtilanteesi ja yhteystietosi? Pystymme valvomaan jäsentemme etua tehokkaasti ja räätälöimään jäsentemme tarpeisiin sopivia palveluita silloin, kun tunnemme jäsenemme hyvin. Lisäksi Loimu-lehti ja muut ajankohtaiset viestit tavoittavat sinut, kun yhteystietosi ovat kunnossa.

Käy tarkistamassa ja tarvittaessa päivittämässä jäsensivujen kautta omat jäsentietosi 6.4.–4.5., ja osallistut Jopon arvontaan! Muista klikata ”tallenna”, vaikka et olisikaan tehnyt muutoksia, jotta saamme tiedon osallistumisestasi. Kaikkien jäsentietonsa päivittäneiden kesken arvotaan toukokuun alussa Jopo 24″, jonka värin saa voittaja itse päättää.

Näin osallistut

  • Kirjaudu Jäsensivuille omalla jäsennumerollasi tai rekisterissä olevalla sähköpostiosoitteellasi.
  • Jos olet unohtanut salasanasi tai tunnuksesi, katso ohjeet täältä
  • Jäsensivuilla voit selata omia tietoja sekä päivittää perustietojasi kohdassa ”Omat tiedot”. Valitse valikosta työnantaja. Ellei sitä ole valikossa, ilmoita työnantajan nimi, toimipiste ja osoite ”Toimipisteen nimi ja osoite” -kentässä. Jos haluat poistaa työnantajan, valitse valikon alussa oleva tyhjä rivi.
  • Tee tarvittaessa muutokset.
  • Tallenna muutokset.

Lue lisää: www.loimu.fi/paivitaitsesi

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)