JUKOn luottamusmiehet vetävät yhtä köyttä kaikkien jukolaisten jäsenten puolesta

JUKO on päättänyt tiivistää liittojensa ja eri sopimusalojensa välistä koordinaatiota valtakunnallisissa neuvotteluissa. JUKO on päättänyt tiivistää liittojensa ja eri sopimusalojensa välistä koordinaatiota valtakunnallisissa neuvotteluissa. Hyvä esimerkki tästä on maaliskuussa organisoitu samanaikainen neuvottelupyyntö lähes kaikille julkisen sektorin työnantajille korona-ajan aiheuttaman työn vaativuuden ja vastuullisuuden lisäyksen palkanlisästä.

JUKOn päätehtävä on edistää valtakunnallisissa neuvotteluissa julkisella sektorilla työskentelevien korkeakoulutettujen etuja, mutta myös toteuttaa tämä tehtävä paikallisissa neuvotteluissa. Paikallinen neuvottelutoiminta onkin perusrutiinia pääluottamusmiehille.

Lue lisää: Luottamusmies on JUKOn paikallinen käyttöliittymä

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)