Loimun koulutus- ja elinkeinopoliittiseksi asiantuntijaksi Aaro Riitakorpi

Oikeusnotaari Aaro Riitakorpi (33) aloittaa 2.8.2021 työt Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimun koulutus- ja elinkeinopoliittisena asiantuntijana. Riitakorpi toimii samalla neuvottelupäällikkö Maija Holman perhevapaasijaisena.  

Aaro Riitakorpi on aiemmin työskennellyt muun muassa Helsingin yliopiston ja Sibelius-Akatemian ylioppilaskunnissa pääsihteerinä ja koulutuspoliittisena asiantuntijana sekä toiminut HYY Yhtymässä (Nyk. Ylva) hallituksen jäsenenä.

– Aaro tuo Loimuun laaja-alaista koulutus- ja elinkeinopoliittista osaamista. Hänellä on monipuolinen kokemus valtakunnallisesta koulutuspoliittisesta vaikuttamisesta ja yhteistyöstä yliopistokentällä. Hienoa saada hänet mukaan Loimun porukkaan, sanoo Loimun toiminnanjohtaja Mikko Salo.

– Olen kuullut Loimusta paljon hyvää! Odotan innolla syksyä, uusia kollegoita ja sitä, että pääsen kehittämään Loimun edunvalvontaa entistäkin vaikuttavammaksi, iloitsee Loimun tuleva asiantuntija Aaro Riitakorpi.

?

Lisätietoja:

Mikko Salo
Toiminnanjohtaja
041 458 0033 ja 09 6226 8525

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)