Loimu tukee lahjoituksella Sateenkaarierityistä nuorisotyötä

Loimun työvaliokunta on kokouksessaan 7.6. päättänyt, että Loimu lahjoittaa 1 500 euroa Sateenkaarierityiseen nuorisotyöhön.

Pride, kuvituskuva

Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvat nuoret ovat erityisen haavoittuvassa asemassa. Helsinki Pride -yhteisö ry:n ympärivuotisen nuorisotyön tavoitteena on kehittää nuorisotyötä niin, että jokainen nuori tulisi kohdatuksi ja arvostetuksi sellaisena kuin on.

– Haluamme Loimussa edistää yhdenvertaisuutta niin työelämässä kuin muuallakin suomalaisen yhteiskunnan osa-alueilla. Yhdenvertaisuus on yksi Loimun arvoista, ja meillä onkin ilo olla tukemassa Helsinki Pride -yhteisön tavoitetta poistaa kulttuuriin, kieleen sekä yhteiskunnan rakenteisiin, arvoihin ja normeihin sisältyvää eriarvoisuutta, sanoo Loimun toiminnanjohtaja Mikko Salo.

Helsinki Pride -yhteisö on kansalaisjärjestö ja asiantuntijaorganisaatio, jonka tavoitteena on poistaa kulttuuriin, kieleen sekä yhteiskunnan rakenteisiin, arvoihin ja normeihin sisältyvää eriarvoisuutta.

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)