Haemme jäsenkokemusvastaavaa

Haluamme palvella jäsenkuntaamme aktiivisesti sekä saada loimulaisten alojen opiskelijat liittymään entistäkin suuremmalla joukolla kasvavaan järjestöömme. Haemmekin nyt Loimun toimistolle Helsinkiin
jäsenkokemusvastaavaa vahvistamaan sekä kehittämään Loimun valtakunnallista opiskelijatoimintaa.

Jäsenkokemusvastaavana vastaat Loimun opiskelijatoiminnasta, -tilaisuuksista ja -viestinnästä, jäsenpysyvyydestä sekä jäsenpalvelujen ja -etujen markkinoinnista opiskelijajäsenille. Opiskelijatoimintamme on valtakunnallista ja teet yhteistyötä opiskelijayhdistystemme kanssa, jotka toimivat kahdeksalla yliopistokampuksella (Helsingissä Viikki ja Kumpula, Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Tampere, Turku). Tehtävä edellyttää matkustamista ja valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin.

Edellytämme, että sinulle on kertynyt soveltuvia korkeakouluopintoja (loppututkintokin käy hyvinJ) ja kokemusta asiakasmarkkinoinnista ja -viestinnästä. Olet palveluhenkinen ja jäsenkeskeinen. Odotamme sinulta hyviä organisointi- ja ajanhallintataitoja. Arvostamme sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä sekä innostunutta suhtautumista jäsenkasvuun. Järjestötyön ja loimulaisten alojen tuntemus ovat hakijalle eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset luomaan keskisuuren akavalaisen järjestön jäsenkasvua sekä kilpailukykyiset työsuhteen ehdot. Loimun toimistolla työskentelet järjestötiimissä ja olet osa tiivistä yli parikymmenhenkistä työyhteisöämme. Työaika on vähintään 30 tuntia viikossa. Työsuhde alkaa 1.11.2021 lähtien tai sopimuksen mukaan.

Toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään tiistaina 5.10.2021 sähköpostitse järjestöpäällikkö Johanna Hristoville (johanna.hristov@loimu.fi). Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Haastattelut suoritetaan keskiviikkona 13.10.2021.


Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antavat järjestötiimin esihenkilö, järjestöpäällikkö Johanna Hristov (johanna.hristov@loimu.fi, puh. 09 62268 552) sekä opiskelijajäsenhankinnan koordinaattori Henri Forssten (puh. 09 62268 551).


Mikä Loimu on?

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry on monialainen akavalainen ammattijärjestö. Jäsenemme ovat koulutukseltaan biologeja, biotieteilijöitä, kemistejä, geologeja, limnologeja, metsänhoitajia, ympäristötieteilijöitä, meteorologeja, maantieteilijöitä, tilastotieteilijöitä, fyysikoita, matemaatikoita – ja monia muita. Loimuun kuuluu yli 15 000 jäsentä, joista reilu 3000 on opiskelijajäseniä.
Katso lisää.

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)