Syysseminaari keräsi opiskelija-aktiivit yhteen

Ensimmäistä kertaa järjestetty Loimun opiskelijoiden syysseminaari keräsi etätapahtumana linjoille yli 30 Loimun opiskelija-aktiivia.

Jyväskylän opiskelija-aktiivit ja kampuspromoottori nauttimassa syyssäistä saunalautalla.

Syysseminaarissa 24.-25.9.2021 pureuduttiin Loimun opiskelijatoiminnan kehittämiseen ja aktiivitoiminnan jatkuvuuden varmistamiseen. Lisäksi pohdittiin valmistumishetkeä opiskelijan näkökulmasta ja esiteltiin Loimun opiskelija-aktiiveillekin jatkossa haettavissa olevat osaamisen sertifikaatit.

Opiskelija-aktiivit pääsivät jakamaan omia kokemuksiaan ja ajatuksiaan monipuolisissa työpajoissa, sekä työskentelemään yhdessä Loimun työntekijöiden kanssa valoisamman tulevaisuuden puolesta. Työntäyteinen tapahtuma huipentui kampuksittain järjestettyyn omatoimiseen ohjelmaan.

Lue lisää Loimun opiskelijatoiminnasta.

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)