Nyt kuulolla: Työpäivää! -podcast on täällä!

Työpäivää! -podcast on Akava-yhteisön yhteistyön tulos, ja sisältää suoraa ja avointa puhetta työelämästä, akavalaisille tärkeitä asioita ja teemoja. Podcastissa on vieraina Akava-yhteisön asiantuntijoita ja kantavana teemana liiton rooli työntekijän elämässä.

Anna Soraisen luotsaama podcast johdattaa yhdessä asiantuntijavieraiden kanssa kuuntelijat työelämän moninaisten ilmiöiden pariin.

Podcast alkaa 25.10.2021 Jaksamisen rajoilla ja etänä läsnä -teemoilla. Syksyn mittaan kuulemme muun muassa hyvinvoinnista, työn ja perheen yhteensovittamisesta, pätkätyöstä, yt-neuvotteluista ja millaista on olla vähemmistön edustaja työyhteisössä.

25.10.2021 keskustellaan ajankohtaisella Etänä läsnä -teemalla. Toiselle mahdollisuus etätöihin on arjen ja työhyvinvoinnin pelastus, josta ei koskaan enää luovu. Toisessa ääripäässä on suunnaton ahdistus, päälle kaatuvat seinät ja yksinäisyys. Työpäivää! -podcastin etätyöjaksossa pohditaan, mikä on työelämän uusi normaali ja miten työnteko tulisi tulevaisuudessa järjestää.

Studiossa aiheesta keskustelemassa Ville-Veikko Rantamaula, edunvalvontajohtaja, Tradenomit; Katarina Murto, työmarkkinajohtaja, Akava  ja tositarinan kertovat asiantuntijatyötä tekevät Joonas ja Jutta. 

Katso koko podcastin kaikkien jaksojen aikataulu ja sisältö  Akavan verkkosivulta.

Voit tilata Työpäivää! -podcastin Spotifyssa tästä linkistä.

Anna Sorainen luotsaa Työpäivää! -podcastia, jossa keskustellaan työelämän ilmiöistä ja haasteista.
Anna Sorainen luotsaa Akava-yhteisön tuottamaa Työpäivää! -podcastia, jossa keskustellaan työelämän ilmiöistä ja haasteista.

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)