Onko sinulla kysyttävää työ- tai virkasuhteesta?

Loimun Lakiluurista tavoitat päivystävän asiantuntijan, kun sinulla on kysyttävää esimerkiksi työsopimukseen, työaikaan, vuosilomiin, perhevapaisiin, irtisanomiseen ja lomautukseen sekä työttömyyskorvauksiin liittyvistä asioista.

Lakiluuri palvelee tiistaista torstaihin klo 10 – 12 numerosta 044 756 0150 sekä sähköpostitse edunvalvonta (at) loimu.fi. Soittopyynnön Lakiluurin päivystävälle asiantuntijalle voi jättää sähköpostilla.

Mikäli haluat lähettää esimerkiksi työsopimuksen tarkistettavaksi, suosittelemme käyttämään yhteydenottolomaketta, jolla voit lähettää liitetiedoston suojatusti. Kaikki yhteystietomme palveluaikoineen löydät verkkosivultamme.

Lisätietoja:

  • Lakiluuri

    Puhelinpalvelu ti – to klo 10 – 12
Loimun verkkosivuja selaillaan

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)