Kuuntele podcast! Mitä Loimun uravalmennuksessa ollut kertoo omasta työelämäpolustaan?

Loimu on mukana ViikkiAreenassa, joka on Helsingin yliopiston maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan ainejärjestöjen yhdessä järjestämä työelämätapahtuma.

Opiskelijoiden ja työelämän välisen kuilun kaventaminen on ViikkiAreenan tärkein tehtävä. Tapahtumassa opiskelijoilla ja koko yliopistoyhteisöllä on mahdollisuus saada tarkempi ja laajempi kuva yritysten toiminnasta, uusimmista suunnista ja uramahdollisuuksista. 

Koronan takia päätettiin toteuttaa tapahtuman tilalle uusi Ständillä-podcast, jossa kiinnostavien organisaatioiden jäsenet keskustelevat työelämästä, jakavat uratarinoitaan opiskelijoidemme inspiraatioksi sekä vastaavat mahdollisiin opiskelijoidemme kysymyksiin.

Tiistaina 3. marraskuuta julkaistussa ViikkiAreenan podcastissa on vierailijana Loimun uravalmennuksessa ollut Laura Loponen, joka on työllistynyt omien sanojensa mukaan unelmatyöhönsä Ramboll Finland Oy:lle. Muutama vuosi sitten Viikistä valmistunut avaa omaa reittiään nykyiseen työpaikkaansa ja antaa vinkkejä työelämään. Tule mukaan kuuntelemaan – vaikka kotisohvalta!

Podcastissa haastatellaan Laura Loposen ja Loimun uravalmentaja Petra Beddan lisäksi jäsenpalvelupäällikkö Suvi Huttusta Agronomiliitosta. Haastattelijana toimii Paulus Rundgren, joka on MMYL Ry – Maatalous-metsäylioppilaiden liiton hallituksen jäsen.

Kuuntele ViikkiAreenan podcast

Lisätietoja

ViikkiAreena

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)