Loimu täyttää tänä vuonna 5 vuotta!

Loimu täyttää 5 vuotta tänä vuonna. Olet tervetullut mukaan juhlatulillemme kautta Suomen.

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu syntyi tammikuussa 2017, kun Luonnontieteiden Akateemisten Liitto LAL, Ympäristöasiantuntijoiden keskusliitto YKL ja Metsänhoitajaliitto yhdistyivät.

Juhlavuonna Loimu tulee lähelle kampuksilla, paikallisissa jäsentilaisuuksissa, jäsenyhdistysten tilaisuuksissa, sidosryhmätilaisuuksissa ja monin muin tavoin.  Kevään aikana juhlatulet syttyvät Jyväskylässä, Tampereella, Joensuussa, Kuopiossa ja Helsingissä. Seuraa juhlavuoden ohjelmaa tältä verkkosivulta ja somessa #loimunjuhlatulet -aihetunnisteella.

Juhlavuoden tapahtumiin voit tutustua tarkemmin www.loimu.fi/juhlavuosi-sivulla.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan juhlatulillemme kautta Suomen.

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)