TES-neuvottelukierrosta jatkettiin

Alkuvuoden työehtosopimusneuvottelukierros jatkui keskiviikkona 26.1.2022, jolloin vuorossa oli Loimun toisen oman sopimuksen eli Metsäbiotalouden asiantuntijoiden työehtosopimuksen ensimmäinen neuvottelu. OTSO Metsäpalvelujen mentyä konkurssiin viime vuonna sopimus koskee ainoastaan Tapio Oy:tä ja Tapio Palvelut Oy:tä. Nykyinen TES päättyy 28.2.2022.

Suomen riistakeskusta koskevassa työehtosopimuksessa neuvottelut jatkuivat maanantaina 24.1. Riistakeskuksen työehtosopimus on YTN:n sopimus, mutta Loimu vastaa sen neuvottelemisesta.

Maanantain neuvotteluissa käsiteltiin edelleen tekstikysymyksiä ja työryhmäkirjauksia. Neuvottelut sujuivat hyvässä yhteishengessä ja eteenpäinkin päästiin. Seuraava neuvottelutapaaminen on 31.1.2022, joka on vanhan sopimuksen päättymispäivä.

Lisätietoja:

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)