Neuvottelut tiivistyivät metsäkeskuksen ja metsäbiotalouden sopimuksissa

Sekä Suomen metsäkeskuksen työehtosopimuksesta että Metsäbiotalouden asiantuntijoiden työehtosopimuksesta neuvoteltiin perjantaina 18.2.2022 työnantajaliitto Paltan kanssa. Metsäkeskuksen neuvotteluissa mukana oli myös metsäkeskuksen hallintojohtaja työnantajan edustajana.

Metsäkeskuksen neuvotteluissa edettiin uuden sopimuksen tekstikysymyksissä ja päästiin keskustelemaan myös palkankorotustasosta, joka tyypillisesti on TES-neuvotteluissa se viimeinen sovittava asia.

Metsäbiotalouden asiantuntijoiden työehtosopimus koskee nykyisin vain Tapio Oy:tä ja Tapio Palvelut Oy:tä. Myös sen neuvotteluissa alettiin löytämään yhteisiä näkemyksiä tekstikysymyksistä ja myös palkankorotuksista vaihdettiin näkemyksiä.

Molemmissa sopimuksissa seuraavat neuvottelut ovat tiistaina 22.2.2022. Sopimukset ovat Loimun omia, ja nykyiset työehtosopimukset päättyvät helmikuun lopussa.

Lisätietoja:

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)