Huijarisyndroomaa selättämässä – Momentum Podcastin vieraana Loimun uravalmentaja Petra Bedda

Momentum Podcast pureskelee ajankohtaisia työelämäaiheita asiantuntijavieraiden kanssa - kiertelemättä ja kaartelematta.

Huijarisyndroomaa selättämässä - Momentum Podcastin vieraana Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimun uravalmentaja Petra Bedda. Podcastin ruorissa Momentumin Sami Lopakka.

Osaamisen tunnistaminen on huippuasiantuntijallekin usein vaikeaa. Miten voisin vakuuttaa rekrytoijia osaamisestani, ellen osaa muotoilla sitä oikein itsellenikään?

Entä jos koko asiantuntijaprofiilini perustuukin harhaan tai väärinkäsityksiin?
Näistä teemoista keskustellaan tuoreimmassa Momentum Podcastissa, jossa vieraana on Loimun uravalmentaja Petra Bedda. Kuulet myös viime vuonna pilotoidusta Rekryboosteri-hankkeesta. Podcastin ruorissa Momentumin Sami Lopakka.

Momentum Podcastin teemakokonaisuuksien keskiössä ovat työelämän nykyilmiöt, poreilevat työmarkkinat, ura ja parempi arki, osaamisen ylläpitäminen ja proaktiiviset työnhakutaidot.

Kuuntele Spotifystä

Kuuntele Anchorista


Momentum-hanke tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia urapalveluita maksuttomasti pohjoissuomalaisille korkeakoulutetuille. Laajaa yhteistyöhanketta on rahoittamassa mm. kahdeksan akavalaista ammattiliittoa, mukaan luettuna Loimu. Lisätietoa hankkeesta.

Rekryboosteri on yhdeksän akavalaisen liiton yhdessä ideoima ja toteuttama palvelu työttömille työnhakijoille. Vertaistukea, uusia ajatuksia, yhteisöllistä työnhakua, poikkialaista sparrausta. Tätä tarjoaa kuusi viikkoa kestävä, verkossa järjestettävä työnhakuvalmennus Rekryboosteri.

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)