Ehdota Akava-yhteisön yrittäjäpalkinnon saajaa

Kuka akavalainen yrittäjä tai ammatinharjoittaja ansaitsisi saada yrittäjäpalkintomme? Palkinnolla tuodaan esille yrittäjyyden tärkeää merkitystä yhteiskunnallemme, talouskasvulle ja työllisyydelle. Katso ohjeet ja tee ehdotuksesi 17. kesäkuuta 2022 mennessä.

Akava-yhteisön yrittäjäpalkinto myönnetään vuosittain tunnustuksena ansioituneelle yrittäjälle tai ammatinharjoittajalle. Tavoitteena on tuoda esille yrittäjyyden suurta merkitystä suomalaiselle yhteiskunnalle, talouskasvulle ja työllisyydelle.

Palkinnon saaja voi olla akavalainen yrittäjä tai henkilö tai ryhmä, joka on toiminut merkittävällä tavalla akavalaisen yrittäjyyden hyväksi.

Ehdotuksia palkinnon saajista voi tehdä kuka tahansa Akavan liittoon kuuluva henkilö, Akavan jäsenjärjestöt sekä AKY – Akavalaiset yrittäjät ry. Yrittäjänä voit itse ehdottaa itseäsi palkinnonsaajaksi. Jätä turha vaatimattomuus pois ja kehu kaveria tai itseäsi ja saavutuksiasi!

Palkintona on yrittäjän osaamisen kehittämiseen tarkoitettu 5 000 euron rahoitus ja Danske Bankin tarjoama palvelupaketti. Yrittäjä voi itse päättää, mihin koulutukseen tai muuhun yrityksen osaamispohjan kehittämiseen hän käyttää palkintorahan. Lisäksi tuemme kotimaista taidetta ja kulttuuria, joten palkinnoksi saa myös suomalaisen taiteilijan grafiikkaa.

Lue lisää Akavan verkkosivuilta

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)