Katsele vinkkejä videoilta ja opi uutta verkkokursseilla

Loimun uraportaalista löydät laajan videokirjaston, jonka sisällön teemoina ovat muun muassa ura ja osaaminen, työnhaku, esihenkilötyö, henkinen ja taloudellinen hyvinvointi sekä vapaa-aika. Katso silloin kun sinulle sopii ja missä haluat – videokirjasto kulkee mukanasi.

Uraportaalista löydät myös webinaarit, jotka avaavat ajattelua uusille mahdollisuuksille ja tarjoavat osallistujille tukea omien voimavarojen vahvistamisessa ja suunnan löytämisessä. Webinaareihin voit osallistua keskiviikkoisin klo 18.00 tai katsoa tallenteena. 

Hyödynnä palvelua helposti ja vaivattomasti silloin, kun se sopii aikatauluusi parhaimmin.

Kirjaudu uraportaaliin jäsennumerollasi.

Lisätietoja:

  • Urapalvelut

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)