Tehosta työnhakuasi virtuaalisessa työnhakuryhmässä

Tule mukaan Rekryboosteriin ja tehosta työnhakuasi vuorovaikutteisessa, verkossa toimivassa ryhmässä!

Syksyn ensimmäinen ryhmä alkaa 5.9., josta alkaen uusi ryhmä aloittaa maanantaisin viikoittain 7.11. asti.  Rekryboosteri on kuuden viikon aktiivinen ohjelma, jossa työskentelet päivittäin noin neljä tuntia työllistymisesi hyväksi. Voit osallistua asuinpaikkakunnastasi riippumatta!

Mikä Rekryboosteri?

Rekryboosterion verkkoalustalla toimiva, vuorovaikutteinen kohtaamispaikka työttömille työnhakijoille. Siellä voit jakaa niin työnhaun onnistumiset kuin hetkelliset harmituksetkin, saada kannustusta sekä uusia näkökulmia omaan osaamiseen ja virtaa onnistuneeseen työllistymiseen. Voit osallistua verkon kautta Rekryboosteri-ryhmiin mistä vain! 

Rekryboosteri on kuuden viikon mittainen aktiivinen ohjelma, jossa yhdistyvät päivittäiset säännölliset verkkotapaamiset, työpajat ja itsenäinen työskentely. Jokaisella viikolla on omat teemat, vinkit ja harjoitukset, jotka siivittävät sinut uuteen työhön. 

Rekryboosteri onyhdeksän akavalaisen liiton tarjoama erityispalvelu työttömille jäsenilleen. Verkkoryhmässä tapaat eri alojen huipputyyppejä, asiantuntijoista johtajiin ja vastavalmistuneista kokeneisiin ammattilaisiin. Rekryboosteri on tehokas työnhakuyhteisö; yhdessä ryhmässä on enintään 15 osallistujaa.

”Hyödyllisintä oli työnhakudokumenttien hiominen porukalla”, kuvailee yksi Rekryboosteriin osallistunut.

Katso mitä muuta osallistujat kertovat, viikko-ohjelma ja ilmoittaudu mukaan!

Lisätiedot:

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)