Loimun jäsenvakuutukset ja -edut Turvassa

Tiesithän, että Loimun jäsenenä olet vakuutettu vakuutuskumppanimme Turvan vapaa-ajan matkustajavakuutuksella sekä ammatillisella vastuu- ja oikeusturvavakuutuksella.

Lisäksi Järjestövakuutus tuo turvaa Loimun jäsenen osallistuessa järjestötehtäviin ja -tilaisuuksiin kaikkialla maailmassa.Turvan tarjoamat edut

Vakuutuskumppanimme Turva tarjoaa monia etuja Loimun jäsenille. Saat 10 % jäsenalennuksen kaikista vapaaehtoisista, jatkuvista vakuutuksista. Kun sinulla on kotivakuutuksen lisäksi vähintään yksi muu vakuutus Turvassa, saat lisäksi 10 % omistaja-alennuksen! Alennukset eivät koske liikennevakuutusta tai henkivakuutusta.

Lue lisää jäsenvakuutuksista ja -eduistasi osoitteessa turva.fi/loimu

Lataa uudistunut TaskuTurva – voit voittaa iPhone 13 -puhelimen!

Turvan oma TaskuTurva-sovellus on nyt uudistunut! TaskuTurvan avulla hoidat vakuutusasiasi rennosti missä ja milloin vain. Löydät TaskuTurvasta henkilökohtaisen sekä liiton tarjoaman vakuutusturvan, matkavakuutuskortin, luotettavan lääkärin yhteystiedot ulkomailla ja paljon muuta!

Kun lataat uudistetun TaskuTurvan 31.8.2022 mennessä, osallistut samalla iPhone 13 -puhelimen arvontaan! Löydät lisätietoa osoitteessa turva.fi/taskuturva

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)