Loimun juhlavuoden juhlatulet syttyivät Turussa – vielä ehdit mukaan Rovaniemellä ja Oulussa!

Turun juhlatulille 7. syyskuuta osallistui yli 50 loimulaista Scandic Juliassa.

Juhlatilan täytti alusta alkaen iloinen puheensorina. Vilinää riitti myös jäsenetukumppaneiden, Turvan ja Danske Bankin ständeillä. Illan lopuksi verkostoiduttiin.

Jäsenyhdistyksistä toimintaansa oli esittelemässä muun muassa Loimun opiskelijat – Turku eli LoimuTKU, Länsi-Suomen metsänhoitajat, Lääke- ja bioalan luonnontieteilijät, Turun yliopistojen Loimu ja Sairaalakemistit.

Loimun juhlatulet syttyvät tänä vuonna vielä Rovaniemellä ja Oulussa. Katso lisää juhlavuoden omalta verkkosivulta loimu.fi/juhlavuosi ja ilmoittaudu samalla sinulle sopivimpaan juhlavuoden jäsentilaisuuteen – olet lämpimästi tervetullut mukaan! Tilaisuudet löydät myös tapahtuma- ja koulutuskalenteristamme

Kuvat: Elli Suonpää

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)