Tuoko uusi ura onnen? Akavan Työpäivää! -podcastin vieraana Loimun urapalvelupäällikkö Suvi Liikkanen

Työpäivää! -podcastin toinen tuotantokausi on täällä. Työpäivää! -podcast pureutuu suoraan ja rehellisesti työelämän iloihin ja suruihin, haasteisiin ja onnistumisiin. Podcastissa Suomen parhaat työelämän asiantuntijat kommentoivat työelämän ajankohtaisia kysymyksiä. Podcastin tuottavat Akava ja Akavan jäsenliitot.

Moni haaveilee sapattivuodesta, tauosta tai kokonaan uudesta suunnasta elämälle. Uusi ura on iso askel, viettäähän ihminen suuren osan elämästään työpaikalla. Mutta kuinka aito mahdollisuus uusi ura esim. opintojen kautta on? Studiossa Luonnon- ympäristön- ja metsätietelijöiden liitto Loimun urapalvelupäällikkö Suvi Liikkanen ja Akavan johtava asiantuntija Elina Sojonen sekä juontaja Anna Ståhle.

”Pakkorako vai unelman toteuttaminen?” Uratarinansa kertoo alan vaihtaja Laura.

Kuuntele jakso Spotifyssä

Työpäivää! -podcastin toisen tuotantokauden muita aiheita ovat

  • Ammatti-identiteetistä ja sen vierestä
  • Kuka on tervetullut työpaikalle Suomessa? – Suomen tulevaisuus on kansainvälinen
  • Tulevaisuuden työelämä: Mihin ei kannata tuhlata työaikaa?
  • Olenko valmis? Opiskelijasta asiantuntijaksi
  • Sukupuolten välinen palkkaero
  • Työpaikkakiusaaminen


Podcast Akavan verkkosivuilla

Lisätiedot:

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)