Loimun hallitus haastatteli Akavan puheenjohtajaehdokkaat

Akava valitsee marraskuun liittokokouksessaan uuden puheenjohtajan, koska nykyinen puheenjohtaja Sture Fjäder jättää tehtävänsä. Puheenjohtajaksi on mahdollista asettaa ehdokkaita 14.11. järjestettävään liittokokoukseen saakka. Tällä hetkellä ehdokkaita vaalissa ovat TEKin toiminnanjohtaja Jari Jokinen ja JUKOn toiminnanjohtaja Maria Löfgren. Loimun hallitus on 3.10. haastatellut kumpaakin ehdokasta erikseen.

– Keskustelut molempien ehdokkaiden kanssa olivat mielenkiintoisia ja rakentavia, toteaa Loimun puheenjohtaja Jouni Vainio. – Loimu haluaa olla edelleen aktiivisesti mukana Akavan kehittämisessä ja kumpikin ehdokas näyttäisi tuovan siihen uusia mahdollisuuksia.

Loimun hallitus tekee päätökset vaaliin liittyvistä asioista kokouksessaan 1.11.

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)