Loimun jäsenpalvelun ja vaihteen puhelinpalvelun aikoihin muutoksia

Loimun jäsenpalvelun ja vaihteen puhelinnumeroiden palveluajat ovat hieman lyhentyneet.

Jäsenpalvelut (jäsenyys- ja jäsenmaksuasiat), p. 09 62268 510 on avoinna maanantaista torstaihin klo 10 – 12. Jäsenasioissa voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse jasenasiat @loimu.fi.

Loimun puhelinvaihde on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10 – 14, vaihde 09 6226 850.

Työ- ja virkasuhdekysymyksissä auttavan Lakiluurin puhelinpalveluajat säilyvät ennallaan. Tavoitat päivystävän asiantuntijan tiistaista torstaihin klo 10 – 12 Lakiluurin numerosta 044 756 0150 sekä sähköpostitse edunvalvonta (at) loimu.fi. Soittopyynnön Lakiluurin päivystävälle asiantuntijalle voi jättää sähköpostilla. Mikäli haluat lähettää esimerkiksi työsopimuksen tarkistettavaksi, suosittelemme käyttämään verkkosivujemme yhteydenottolomaketta (suojattu yhteys).

Ura- ja työnhakuvalmennuksessa, palkkaneuvonnassa ja mentoroinnissa auttavat urapalvelun asiantuntijat tavoitat aiempaan tapaan urapalvelut @ loimu.fi tai ajanvarauskalenterin kautta. Luottamuksellisia dokumentteja lähettäessäsi muistathan salatun sähköpostin lähettäminen.

Kaikki yhteystietomme palveluaikoineen löydät Yhteystiedot-verkkosivulta.

Lisätietoa

  • Jäsenpalvelut

    Puhelinpalvelu ma – to klo 10 – 12
  • Työ- ja virkasuhdeneuvonta

  • Urapalvelut

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)