Henri Forssten Loimun jäsenhankintavastaavaksi                  

Opiskelijajäsenhankinnan vetäjänä pari vuotta sitten aloittaneen Forsstenin vastuulle siirtyi myös muu jäsenhankinta.

Henri Forssten, Loimun jäsenhankintavastaava.

Forssten on kuluneet kaksi vuotta vastannut Loimun opiskelijajäsenhankinnasta, jossa onkin otettu suuria harppauksia: vuonna 2021 Loimuun liittyi hieman yli 1 600 uutta opiskelijajäsentä ja vuonna 2022 tuo samainen uusien opiskelijajäsenten määrä ylitettiin jo loka-marraskuun vaihteessa.

Loimussa on tällä hetkellä noin 16 600 jäsentä, joista noin 5000 on opiskelijajäseniä.

– Kuluneen kahden vuoden aikana olemme hioneet kampuspromoottorien kanssa toimivan opiskelijajäsenhankinnan kokonaisuuden ja kasvattaneet Loimun yleistä tunnettavuutta kampuksilla merkittävästi. On hienoa huomata, että Loimu näin laajassa määrin vetoaa nuoriin ja opiskelijoihin. Jatkamme kampuksilla samaa hyvää työtä jatkossakin, kertoo Forssten.

Marraskuulta 2022 alkaen Forssten vastaa opiskelijajäsenhankinnan lisäksi myös liiton muusta jäsenhankinnasta, erityisesti työpaikkojen jäsenhankinnasta.

– Olemme saaneet hyvää kokemusta ja onnistumisia opiskelijajäsenten hankinnassa. Uskon, että paljon hyödynnettävää löytyy tästä myös työpaikkojen jäsenhankintaan. Odotan innolla uutta haastetta ja sitä, minkälaisia tuloksia on mahdollista saada aikaan. Suhtaudun uuteen haasteeseen luottavaisin mielin, sillä Loimu on laadukas ja aidosti jäsenelle arvoa tuottava palvelukokonaisuus ja yhteisö. Loimun jäsenyyttä voi suositella erittäin luontevasti alojemme asiantuntijoille, mainitsee Forssten.

Loimun strategian mukaisesti tavoitteena on kasvaa ja vahvistua järjestönä. Forssten näkee jäsenkasvun erityisen positiivisena myös jäsenten näkökulmasta:

– Mitä suurempi olemme, sitä paremmin voimme palvella ja valvoa jäsentemme etua. Joukossa on voimaa!

Lisätietoja:

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)