Loimun äänet Maria Löfgrenille Akavan puheenjohtajavaalissa

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimun hallitus on päättänyt, että Loimu äänestää tänään Akavan liittokokouksessa pidettävässä puheenjohtajavaalissa OTK, toiminnanjohtaja Maria Löfgreniä.

Loimun hallitus haastatteli jo lokakuussa kumpaakin ehdokasta, TEK:n toiminnanjohtajaa Jari Jokista ja JUKOn toiminnanjohtajaa Maria Löfgreniä. Molempia pidettiin erittäin hyvinä ja pätevinä ehdokkaina. Löfgrenin valinnassa Loimun ehdokkaaksi painoi hänen pitkä kokemuksensa työelämävaikuttamisessa ja työmarkkinatoiminnan erinomainen asiantuntemuksensa.

– Tuli sitten valituksi kumpi tahansa, saamme Akavalle hyvän puheenjohtajan, jota Loimu tukee hänen vaativassa tehtävässään, toteaa Loimun puheenjohtaja Jouni Vainio,

– Haluamme jo ennen puheenjohtajavaalia myös kiittää kumpaakin ehdokasta erittäin hyvistä vaalikampanjoista ja akavalaisille tärkeistä aiheista käydyistä keskusteluista, sanoo Loimun toiminnanjohtaja Mikko Salo.

Päätös Loimun valinnasta tehtiin kokouksessa 1.11.2022. Loimulla on vaalissa 22 ääntä.

Puheenjohtajan valintaa koskevaa osuutta liittokokouksesta ja tiedotustilaisuutta voi seurata verkkolähetyksenä https://www.webcasting.fi/akava/o789PxeA/ Lähetyksessä on tauko äänestyksen ja ääntenlaskennan aikana.

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)