Onnittelut Akavan uudelle puheenjohtajalle Maria Löfgrenille!

Akavan liittokokous on tänään valinnut Akavan uudeksi puheenjohtajaksi Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKON toiminnanjohtajan, OTK Maria Löfgrenin. Vaalissa annettiin 897 ääntä. Maria Löfgren sai 514 ääntä ja vastaehdokas, Tekniikan Akateemiset TEKin toiminnanjohtajan Jari Jokinen sai 383 ääntä. Loimu äänesti vaalissa Löfgreniä, ääniä Loimulla oli 22. Löfgrenin toimikausi alkaa liittokokouksen jälkeen ja jatkuu toukokuun 2024 liittokokoukseen asti, sillä Sture Fjäder luopui puheenjohtajuudesta kesken toimikauden.

Löfgrenin näkemyksen mukaan Akavan merkittävät vaikuttamisen kysymykset liittyvät työelämään ja työllisyyteen, osaamiseen ja sosiaaliturvaan. Lue lisää Akavan sivuilta.

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)