Viisivuotiasta Loimua juhlittiin Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla

Loimun alkutaival on ollut menestyksekäs niin toiminnan kehittämisen kuin jäsenkasvunkin osalta. Viisivuotiasta ammattiliittoa juhlistettiin iltajuhlassa 19.11.

Marraskuiseen iltajuhlaan oli ilmoittautunut runsaat sata henkilöä nauttimaan ainutlaatuisesta loimulaisesta ohjelmasta ja tunnelmasta. Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla nautittiin kolmen ruokalajin illallinen juhlavissa puitteissa. Juhlavieraita viihdyttämässä oli improvisaatioteatteri Stella Polaris, jonka esitys luotiin tilaisuudessa yleisön antamien sanojen pohjalta. Yhdessä laulettiin loimulaisia lauluja sekä nautittiin livemusiikista ja tanssittiin bilebändi Nitrodiscon tahdittamana. Baarihenkilökunta oli myös loihtinut juhlatilaisuuteen erityisen, vihertävän Loimu-drinkin.

Kutsu iltajuhlaan lähetettiin kaikille jäsenille.

Olitko mukana iltajuhlassa? Julkaise omat kuvasi somekanavilla #loimunjuhlatulet -aihetunnisteella. Lisää kuvia iltajuhlasta julkaistaan myöhemmin Loimu-lehdessä 6/22 sekä iltajuhlan omalla verkkosivulla.

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu syntyi tammikuussa 2017, kun Luonnontieteiden Akateemisten Liitto LAL, Ympäristöasiantuntijoiden Keskusliitto YKL ja Metsänhoitajaliitto yhdistyivät. Lue lisää Loimun juhlavuodesta.

Valokuvat: Pekka Kiirala

Ovet avautuivat klo 17 marraskuun hämärässä alkuillassa, loimujen loisteessa.
Järjestöpäällikkö Johanna Hristov toivotti tervetulleeksi ja nauttimaan illasta.
Improvisaatioteatteri Stella Polaris loi ainutlaatuisen esityksen.
Yleisön vihjesanoista improvisaatio kulki loimulaisiin teemoihin.
Puheenjohtajan tervehdyksen tilaisuuteen toi Jouni Vainio. Hän on Loimun hallituksen puheenjohtaja 2022 – 2023.
Päätössanat – joiden jälkeen tilaisuus vielä jatkui livemusiikilla – esitti Loimun toiminnanjohtaja Mikko Salo.

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)