Etsimme nyt jäsenpalveluumme jäsensihteeriä

Loimu on kasvavaa jäsenkuntaa palveleva rohkea noin 17 000 jäsenen akavalainen ammattiliitto. Etsimme nyt jäsenpalveluumme jäsensihteeriä kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Jäsensihteerinä olet jäsenten yhteyshenkilö jäsenyyteen sekä jäsenmaksuihin liittyvissä asioissa ja vastaat yhdessä työparisi kanssa Loimun jäsenyyteen liittyvästä jäsenpalvelusta. Työtehtäviisi kuuluu jäsenneuvonta eri kanavissa sekä jäsentietojen ylläpito jäsenrekisterissä. Loimu on voimakkaassa kasvussa ja hyvällä jäsenpalvelulla on iso rooli kasvun varmistamisessa.

Sinulla on asiakaspalveluun soveltuva asenne ja mielellään kokemusta asiakaspalvelusta. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen sekä kiinnostunut hyvän jäsenkokemuksen saavuttamisesta. Teemme aktiivisesti jäsenhankintaan ja jäsenpysyvyyden parantamiseen liittyviä kampanjoita, joten työ saattaa olla ajoittain hektistä ja paineensietokyvystä sekä rutinoituneesta ja itsenäisestä työtavasta on tällöin hyötyä. Jäsenemme kuuluvat kauttamme myös työttömyyskassaan, joten työttömyysturvan tuntemus on hakijalle eduksi.

Edellytämme, että sinulla on vähintään toisen asteen tutkinto, korkeakoulututkintokin käy 😊. Loimun jäseniä palvellaan pääosin suomeksi, mutta ajoittain myös ruotsiksi ja englanniksi. Sinulla tulee olla hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito. Arvostamme ruotsin ja englannin kielitaitoa sekä rohkeutta käyttää eri kieliä asiakaspalvelutilanteissa. Työssäsi käytät Microsoft Office-työkaluja, Loimun jäsenrekisteriä sekä päivität ajoittain verkkosivujamme, joten toivomme, että sinulla on kokemusta vastaavista ohjelmista ja tehtävistä.

Jäsensihteerinä työskentelet osana dynaamista järjestötiimiämme. Työkavereiksi saat Loimun parikymmenhenkisen toimiston Helsingin Mikonkadulla. Loimu on ollut monelle se kivoin työpaikka, jossa on hyvä meininki ja erinomainen henki, joten tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Hyvän työporukan lisäksi meillä on kilpailukykyinen palkkaus sekä hyvät työsuhde-edut, kuten lounas- ja virkistysetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä joustavat etätyö- ja työaikajärjestelyt. Lisätietoa saa ja kannattaa kysyä 😊 

Lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi, jossa kerrot myös palkkatoiveesi viimeistään sunnuntaina 29.1.2023 verkkolomakkeella.

Haastattelut järjestetään toimistollamme Helsingissä (Mikonkatu 8 A, 8. krs) torstaina 9.2.2023 ja jatkohaastattelut tiistaina 14.2.2023. Rekrytointipäätös pyritään tekemään viikon 9 aikana ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa järjestötiimin esihenkilö, järjestöpäällikkö:

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry on monialainen akavalainen ammattijärjestö. Jäsenemme ovat koulutukseltaan biologeja, biotieteilijöitä, kemistejä, geologeja, limnologeja, metsänhoitajia, ympäristötieteilijöitä, meteorologeja, maantieteilijöitä, tilastotieteilijöitä, fyysikoita, matemaatikoita – ja monia muita. Loimuun kuuluu noin 17 000 jäsentä, joista yli 5000 on opiskelijajäseniä.

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)