Mitä etuja jäsenyytesi sisältää? Tutustu ja hyödynnä!

Ota täysi hyöty irti jäsenyydestäsi! Loimun jäsenedut ovat voimassa sekä opiskelija- että varsinaisille jäsenille.

Käytössäsi ovat seuraavat jäsenedut:

✔️ Työ- ja virkasuhdeneuvontamme auttaa kaikissa työlainsäädäntöön liittyvissä tilanteissa. Voit kysyä meiltä neuvoa työ- tai virkasuhteeseen liittyvissä kysymyksissä, kuten työsopimukseen, työaikaan, vuosilomiin, perhevapaisiin, irtisanomiseen, lomautukseen tai työttömyyskorvauksiin liittyvistä asioista. Voit soittaa Lakiluuriin, lähettää meille sähköpostia tai yhteydenottopyynnön lomakkeella.

✔️ Urapalveluiden kokonaisuus: Autamme löytämään oman urapolkusi, neuvottelemaan palkasta ja menestymään työnhaussa. Käytettävissäsi muun muassa laaja koulutustarjonta ja henkilökohtaiset valmennuspalvelut. Jäsensivuilla Palkkanosturi ja tallennekirjasto – käytä silloin kun sinä haluat!

✔️ Voit liittyä kauttamme Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erkoon. Vain työttömyyskassan jäsenenä voit olla oikeutettu ansiosidonnaiseen työttömyysturvaan työttömyyden, lomautuksen tai vuorotteluvapaan aikana.

✔️ Järjestövakuutus, vastuu- ja oikeusturvavakuutus sekä matkustajavakuutus vakuutusyhtiö Turvasta. Lisäksi voit saada alennuksia muista vakuutuksistasi. Primus-henkivakuutus ja -tapaturmavakuutus edullisesti. 

✔️ Hyödynnä Danske Bankissa tuntuvat etusi asuntolainaan ja sijoittamiseen sekä vastavalmistuneen erityisedut päivittäispalveluihin.

✔️ Saat Loimu-lehden 6 kertaa vuodessa. Lisäksi voit tilata useita lehtiä jäsenhintaan ja liiton julkaisemia oppaita.

✔️ Paljon laadukkaita sekä edullisia lomamökkejä ja -asuntoja Member+ -palvelussa, jossa myös muita vaihtuvia vapaa-ajan etuja ja alennuksia.

✔️ Tarvitsetko apua yksityiselämän lakipulmiin? Asianajotoimisto JB Eversheds Oy neuvoo jäseniämme puhelimitse muun muassa perintöasioissa, asunto- tai kiinteistökaupoissa.

✔️ Osallistu myös tilaisuuksiin ja koulutuksiin: verkostoidu, opi uutta ja kehity urallasi!

✔️ Yrittäjäjäsenille apua, palveluja ja etuja. Ajamme yrittäjien asioita yhteistyössä akavalaisten liittojen kanssa.

Lue lisää jäseneduista

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)