Loimun jäsenkokemusvastaavaksi Mira Airola

Loimu on saanut uuden jäsenkokemusvastaavan.

Mira Airola on aloittanut Loimun jäsenkokemusvastaavana joulukuun alkupuolella.

– Tehtäviini kuuluu huolehtia, että jäsenet kokevat saavansa niitä palveluita ja sitä iloa ja hyötyä jota Loimulta odottavat. Lisäksi vastuullani on, että kaikki jäsenyyteen liittyvät asiat – niin uudet kuin vanhatkin – pysyvät esillä ja jäsenten mielessä, Airola mainitsee.

Filosofian maisteri Mira Airola on aiemmin toiminut järjestöasiantuntijana Allergia-, iho- ja astmaliitossa (ent. Iholiitto), jossa hän vastasi muun muassa jäsenyhdistysten tukemisesta ja vapaaehtoisten kouluttamisesta.
Tuore jäsenkokemusvastaava työskentelee osana järjestötiimiä. Hän kannustaa jäseniä olemaan aktiivisia ja ottamaan jäsenyydestä kaiken irti, sekä kertomaan liiton työntekijöille matalalla kynnyksellä ideoitaan jäsenyyden ja toiminnan kehittämiseksi.

Mira Airola, Loimun jäsenkokemusvastaava
– Toteutetaan yhdessä iloisia kohtaamisia ja parempaa työelämää, toivoo Loimun uusi jäsenkokemusvastaava Mira Airola.

Lisätietoja:

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)