Sokos Hotellit tarjoavat vaihtuvia etuja vapaa-ajan majoituksiin

Sokos Hotellit tarjoavat Loimun jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Kattava verkosto tarjoaa loistavat mahdollisuudet niin aktiivi- kuin hemmottelulomankin viettoon sekä mukavaa yhdessäoloa ja rentoutumista.

Vuoden 2023 tarjoushotelleissa on laaja kattaus vetovoimaisia kaupunkikohteita. Tarjoukset voimassa ajalle 1.1. – 31.5.2023.

Muun muassa Espoon hotelli Original Sokos Hotel Tapiola Garden tai kokonaan uusi hotelli Heymo 1. Se on aivan uudenlainen flexible service -hotelli, jossa kaikki olennainen on huomioitu ja kaikki on tehty mahdollisimman helpoksi. Vieressä metro, Keilaniemen huippuyritykset, Aalto-yliopisto ja ulkoilureitit meren rannalla. Toinen uutuus on Helsingin ytimessä sijaitseva täysin uusittu Solo Sokos Hotel Torni tai vaikkapa Kouvolan uusittu Original Sokos Hotel Vaakuna.

Sokos Hotellit tarjoavat Loimun jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Katso uudet tarjoukset ja niiden ehdot kirjautumalla Member+ -jäsenetupalveluun. Löydät jäsenetusi myös jäsenkortiltasi!

Katso lisää:

Member+ -jäsenetupalvelu – tutustu ja hyödynnä etusi

Jäsenkortti – näin kirjaudut

Lisätietoja:

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)