Loimun Vappukampanja: nyt kannattaa suositella Loimun opiskelijajäsenyyttä!

Loimun Vappukampanja on alkanut ja jatkuu 7.5.2023 asti.

Liittymällä Loimun opiskelijajäseneksi tai suosittelemalla Loimun opiskelijajäsenyyttä kampanja-aikana olet mukana 299 euron arvoisen Polarin urheilukellon* ja viiden 20 euron arvoisen GoGift Superlahjakortin arvonnassa! Kaikille kampanja-aikana liittyneille uusille opiskelijajäsenille ja opiskelijajäsenyyttä suositelleille Loimun jäsenille lähetetään lisäksi Loimun munkkihaalarimerkki!

Suosittelija on mukana arvonnassa, kun hänen etu- ja sukunimensä, sekä sähköpostiosoitteensa on löydettävissä kampanja-aikana liittyneen uuden opiskelijajäsenen liittymislomakkeen suosittelijakentästä. Suosittelijalla on lisäksi oltava voimassa oleva Loimun jäsenyys.

Lue lisää ja tutustu kampanjan sääntöihin

*Polar Vantage M2 ‑multisport-GPS-kello. Väri: Musta/harmaa.

Lisätietoja:

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)