Tehtävämuutoksia Loimun edunvalvontatiimissä

Edunvalvontatiimissä on tehty muutoksia työnjakoon. Juristit Anna Kytömaa ja Marjaana Kousa keskittyvät jatkossa jäsenten työsuhdeneuvontaan. Edunvalvontapäällikkö Arja Varis vastaa jatkossa koko julkisen sektorin (valtio, kunta, sote) kollektiivisesta työmarkkinaedunvalvonnasta. Yhteiskuntasuhde- ja neuvottelupäällikkö Aaro Riitakorpi vastaa Loimun yhteiskuntallisen vaikuttamisen kokonaisuudesta, sekä kollektiivisessa työmarkkinaedunvalvonnassa Loimun toiminnasta YTN:n yksityisellä laboratorioalalla ja kemian alan taustaryhmässä.

Neuvottelupäällikkö Maija Holma vastaa jatkossakin yliopistosektorin kollektiivisesta työmarkkinaedunvalvonnasta ja osallistuu myös Loimun koulutuspoliittiseen vaikuttamiseen.  Neuvottelupäällikkö Jukka Sippola vastaa edelleen Loimun omista työehtosopimuksista (Suomen metsäkeskus, metsäbiotalouden asiantuntijat) ja Loimun metsäalaan liittyvästä kollektiivisesta työmarkkinaedunvalvonnasta YTN:n piirissä. Sippola osallistuu jatkossakin Loimun yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen erityisesti metsäalalla.

Loimun lakiluuri palvelee kuten tähänkin asti ti – to klo 10 – 12 numerossa 044 756 0150.

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)