Loimu esittää Pauliina Ryökästä Akavan opiskelijoiden puheenjohtajaksi vuodelle 2024

Ryökäs on toiminut Loimun piirissä vuodesta 2019 asti, ja toimii tälläkin hetkellä valtuuston 1. varapuheenjohtajana. Hän on toiminut myös Akavan opiskelijoiden 1. varapuheenjohtajana syyskuun lopusta alkaen sekä kuluvan vuoden Suomen ylioppilaskuntien liiton varapuheenjohtajana.

– Vuonna 2024 Akavan opiskelijoiden tulee keskittyä kasvattamaan nuoren sukupolven uskoa reiluun työelämään, myös tulevaisuudessa. Tiedän, että osaamisellani ja kokemuksellani pystyn ensi vuonna lisäämään Akavan opiskelijoiden tunnettavuutta opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden työelämäedunvalvojana yhdessä muiden toimijoiden kanssa, Ryökäs linjaa.

Akavan opiskelijoiden valtuuskunta valitsee kokouksessaan 10.11.2023 ensi vuodelle uuden puheenjohtajan, kaksi varapuheenjohtajaa sekä neljä jäsentä opiskelijaneuvostoon.

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)