Akavan opiskelijoiden uusi puheenjohtaja on Pauliina Ryökäs Loimusta

Akavan opiskelijat valitsi kokouksessaan Akavatalossa 10. marraskuuta uusia toimijoita vuodeksi 2024. Uusi puheenjohtaja on Pauliina Ryökäs, joka edustaa Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimua.

Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Kia Kauppinen, joka edustaa Insinööriliittoa. Toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Diana Muraskina, joka edustaa Tradenomeja.

Pauliina Ryökäs on Akavan opiskelijoiden edustajana Akavan hallituksessa vuoden 2024 alusta lähtien ja hänen henkilökohtaisena varajäsenenään Akavan hallituksessa on Kia Kauppinen. Akavan liittokokous tekee henkilövalinnat Akavan hallitukseen 14. marraskuuta.

Opiskelijaneuvoston jäseniksi valittiin Oona Pappila, Akavan Erityisalat; Jenna Rautionaho, Suomen Ekonomit, Helmi Pykäläinen, AKI-liitot ja Sanna Marttinen Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia.

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)