Lahjoitimme Pelastakaa Lapset ry:n kotimaan työhön 

Loimun joululahjoituksella tuetaan Pelastakaa Lapset ry:n kotimaan työtä.

Tekemämme 400 euron joululahjoituksen turvin ehkäistään syrjäytymistä ja autetaan kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä.

Suomessa elää yli 120 000 lasta vähävaraisissa perheissä, ja määrän pelätään kasvavan. Perheillä on pulaa jopa ruuasta. Viime vuosien kriisit ovat heikentäneet nuorten tulevaisuuden uskoa ja lisänneet ahdistuneisuutta. Arvioiden mukaan 3–10 prosenttia nuorista on syrjäytymisriskissä.

Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräyksen lahjoittajien tuella vähävaraisille lapsiperheille jaetaan ruoka-apua, harrastustukea ja oppimateriaalitukea. Lisäksi tarjotaan lapsille tukihenkilöitä, tukiperheitä ja keskustelutukea verkossa. 

Sen sijaan, että lähettäisimme joulukortteja yhteistyökumppaneillemme, olemme Loimussa lahjoittaneet joulukortteihin varatut rahat hyväntekeväisyyteen – tänä vuonna lahjoitamme Pelastakaa Lapset ry:n kotimaan työhön.

Toivotamme lämmintä joulumieltä kaikille jäsenillemme ja yhteistyökumppaneillemme!

Pelastakaa Lapset ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, vuonna 1922 perustettu kansalaisjärjestö, joka edistää lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Pelastakaa Lapset ry:n toimintaa ohjaa kansallisen lainsäädännön lisäksi YK:n lapsen oikeuksien yleissopimus, jonka keskeiset periaatteet ovat järjestön arvopohja.

Lahjoita ja auta vähävaraisia perheitä ja syrjäytymisvaarassa olevia nuoria:lue lisää Pelastakaa Lapset ry:n tämän vuoden joulukeräyksen kotimaan työstä ja anna halutessasi oma lahjoituksesi!

Lue lisää YK:n lapsen oikeuksista.

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)