Koulutustarjonnassa runsaasti valinnanvaraa! 

Löydät jo suurimman osan tämän vuoden tammi-toukokuussa järjestämistämme koulutuksista Tapahtumat ja koulutukset -verkkosivultamme. Tarjolla on pitkälti yli 150 koulutusta loimulaisten osaamisen, taitojen ja hyvinvoinnin kehittämiseen.

Viime syksynä tarjoamamme Eduhousen koulutusten kokeilu oli menestys. Nyt meillä onkin ilo tarjota laaja Eduhousen Digitaidot-teeman koulutuskokonaisuus jäsenten käyttöön 50 euron omavastuuhinnalla. 

Koulutustarjontamme on laajentunut merkittävästi, joten lähetämme joka kuukausi erillisen Loimu kouluttaa -jäsenkirjeen. Klikkaa auki, tutustu seuraavan kuukauden koulutustarjontaan ja valitse kiinnostavimmat! 

Katso lisää ja ilmoittaudu mukaan Tapahtumat ja koulutukset -verkkosivulta!

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)