Hae vaalilautakuntaan järjestämään valtuustovaaleja 

Loimun valtuustovaalit järjestetään syksyllä 2024. Vaalien järjestämistä varten perustetaan vaalilautakunta.

Vaalilautakuntaan haetaan henkilöitä, joilla on kokemusta vaalityöstä sekä kiinnostusta osallistua lokakuussa pidettävien valtuustovaalien järjestämiseen yhdistyslain, yhdistyksen sääntöjen sekä vaalijärjestyksen mukaisesti.  

Vaalilautakuntaan voivat hakea henkilöt, jotka eivät ole Loimun hallituksessa tai valtuustossa, eivätkä ole itse asettumassa ehdolle valtuustovaaleissa 2024.  

Vaalilautakunta toimii vuoden 2024 ajan ja kokoontuu noin viisi kertaa. Ensimmäinen kokous pidetään huhti-toukokuussa. Kokouksista maksetaan kokouspalkkio: puheenjohtajan palkkio 110 euroa/kokous, muiden jäsenten palkkio 70 euroa/kokous.  

Vaalilautakunnan asettaa liiton hallitus. Jos olet kiinnostunut hakemaan mukaan vaalilautakuntaan, lähetä vapaamuotoinen viesti järjestöpäällikkö Johanna Hristoville viimeistään ke 31.1.2024. Kerro viestissä miksi olet kiinnostunut toimimaan vaalilautakunnassa sekä millaista kokemusta sinulla on erilaisista vaaleista. Toivomme vaalilautakuntaan jäseniä eri uravaiheista ja sektoreilta, myös opiskelijajäseniä.  

Lisätietoja:  

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)