Loimun toiminnanjohtaja Mikko Salo jatkaa Akavan varapuheenjohtajana 

Akavan hallitus valitsi järjestäytymiskokouksessaan 24. tammikuuta varapuheenjohtajat kaudelle 2024–2025.

Edellisen kauden puheenjohtajisto jatkaa tehtävässään. Ensimmäinen varapuheenjohtaja on Jari Jokinen (Tekniikan Akateemiset) ja muut varapuheenjohtajat ovat Katarina Murto (Opetusalan Ammattijärjestö OAJ), Ville-Veikko Rantamaula (Tradenomiliitto) ja Mikko Salo (Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu). Akavan puheenjohtaja Maria Löfgren johtaa puheenjohtajistoa. 

– Akava on vahva korkeasti koulutettujen asiantuntijoiden keskusjärjestö, jonka painoarvo suomalaisen työelämän kehittämisessä on merkittävä. Kiitän jäsenliittoja luottamuksesta ja olen valmis varapuheenjohtajana antamaan panokseni korkeasti koulutettujen yhteisten asioiden ajamiselle, sanoo Loimun toiminnanjohtaja Mikko Salo.

Lue lisää Akavan verkkosivuilta:  
Akavan hallitus valitsi varapuheenjohtajat kaudelle 2024–2025  

Akavan hallitus 2024–2025 

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)