Jäsenkysely strategiatyötä varten käynnistynyt – vastaa ja vaikuta!

Vuoden 2024 aikana päivitetään Loimun strategia. Strategiatyön tueksi teemme jäsenkyselyn, jolla kartoitetaan jäsenten tyytyväisyyttä Loimun toimintaan ja näkemyksiä edunvalvontaan liittyvistä aiheista.

Vastaamalla voit vaikuttaa Loimun tulevaisuuden suuntaan! Linkki kyselyyn on lähetetty kaikille niille jäsenille, joilla on jäsenrekisterissä toimiva sähköpostiosoite.

Jos et ole saanut kyselykutsua linkkeineen, tarkista roskapostikansiosi – kyselykutsut saattavat joskus mennä roskapostiin. Viestin lähettäjäosoite on Aula Researchin tutkijan sähköpostiosoite. Jos et ole saanut kutsua, ole yhteydessä anna.melkas(at)loimu.fi niin lähetämme sen sinulle.

Vastanneiden kesken arvotaan 6 kpl 50 euron lahjakortteja.

Tällä hetkellä voimassa olevaan strategiaan voi tutustua täältä.

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)