Loimu mukana ChemBiossa!  

Tule moikkaamaan meitä osastollemme ja käy kuuntelemassa Kemianteollisuuden kanssa yhteistyössä järjestämämme uraseminaari toisena messupäivänä 11.4.!

ChemBio Finland on kemian- ja bioalan ammattitapahtuma, joka on kerännyt joka toinen vuosi Messukeskukseen tuhansia kävijöitä alalta verkostoitumaan, tutustumaan näyttelyn uutuustuotteisiin ja päivittämään tietonsa erilaisilla luennoilla ja seminaareissa. Tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy rekisteröitymällä. 


Löydä tulevaisuuden työnantajasi ChemBio Finlandista

ChemBio Finland 2024 -tapahtuman toisena päivänä pääpaino on tulevaisuuden työntekijöissä. Tarjolla on ohjelmaa, joka on suunnattu alan opiskelijoille ja muille kemian ja bioteknologian parissa uraa suunnitteleville. Messuilla tapaat yritysten edustajia, jotka kertovat työmahdollisuuksista ja harjoittelupaikoista sekä antavat uravalintaan liittyviä käytännön vinkkejä.

Lue lisää:
ChemBio Finland 10.–11.4.2024 | Helsingin Messukeskus 

Tulevaisuuden työnantajasi | ChemBio Finland 10.–11.4.2024 (messukeskus.com)

Samaan aikaan Messukeskuksessä järjestetään myös Pulp & Beyond 2024 (messukeskus.com) 

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)