Päivitä jäsentietosi ja voit voittaa Jopon!  

Milloin olet viimeksi käynyt kurkkaamassa ja tarkistamassa jäsentietosi? Ovatko työpaikkatietosi ajan tasalla? Löytävätkö kaikki Loimun ja oman jäsenyhdistyksesi tärkeät viestit perille oikeaan sähköpostiosoitteesi?

Käy 25.3. – 17.4.2024 välisenä aikana tarkistamassa ja tarvittaessa päivittämässä omat jäsen- ja yhteystietosi kirjautumalla OmaLoimuun.

Tietojen päivittämisen jälkeen muista tallentaa muutokset. Mikäli tietosi ovat kunnossa, muista klikata ”Jäsentietoni ovat ajan tasalla. Osallistun arvontaan.” -painiketta. Osallistut samalla automaattisesti Jopon arvontaan ja pysyt parhaiten mukana liiton menossa. Voit jo huhtikuussa päästä viilettämään uudella, hienolla menopelillä!  

Arvonnan palkintona on 1-vaihteinen, punainen 24-tuumainen uusi Jopo, sekä pyöräilykypärä takaamaan turvalliset kilometrit. Pyörän ja kypärän tarjoaa yhteistyökumppanimme vakuutusyhtiö Turva.  

Onnea arvontaan!

Katso lisätiedot ja arvontasäännöt osoitteessa loimu.fi/jopo 

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)