Oletko kiinnostunut yrittäjyydestä? Toimitko yrittäjänä? 

Tarjoamme yrittäjyydestä kiinnostuneille ja yrittäjänä toimiville jäsenillemme apua, palveluja, etuja sekä tapahtumia.

Startti yrittäjyyteen -verkkovalmennus sopii erinomaisesti etenkin tuoreille yrittäjille tai yritystoimintaa pohtiville. Verkkovalmennus on non-stop -kokonaisuus, joten voit aloittaa sen milloin tahansa ja käydä sen omaan tahtiin läpi. Katso lisätietoja ja tule mukaan

Loimu on yksi AKY – Akavalaiset yrittäjät ry:n jäsenjärjestöistä, ja Loimun jäsenenä voit osallistua kaikkiin AKYn yrittäjyystapahtumiin. AKYyn kuuluvat automaattisesti kaikki sen jäsenliittojen jäsenet, jotka toimivat pää- tai sivutoimisena yrittäjänä eikä siihen tarvitse liittyä erikseen.   

Toukokuussa on tulossa muun muassa webinaarit Yrittäjän hankintamenettelyt 2.5. sekä Yrittäjän peruspaketti markkinoinnista 7.5.  

Tervetuloa mukaan myös vuoden päätapahtumaan Ilo irti yrittäjyydestä, 5.6. Helsingin Kamppiin kuulemaan, miten voit hyödyntää tekoälyä yrittäjyydessä ja miten tekoälystä on tehty liiketoimintaa. Tapahtuman juontaa Loimun toiminnanjohtaja Mikko Salo. Lue lisää ja ilmoittaudu verkkosivullamme! 

 
Lue lisää AKY – Akavalaiset yrittäjät ry:n tarjoamista eduista ja toiminnasta. 

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)