Mitä kuuluu loimulaisen opiskelijan vappuun? 

Kampuspromoottorimme kautta maan ovat laatineet aiempien vappujen perusteella vappuennusteen.

1. Vappuun kuuluu hauskanpito!  Näin tuumaa Riikka Lebeitsuk Oulun kampukselta. 

2. Vappu on valkolakkien meri Mantan lakituksen jälkeen, tuumii Sanni Raskala Helsingin Kumpulan kampukselta. 

3. #wabuonrankkaa, mainitsee Suvi Taberman Kuopion kampukselta. 

4. Loimulaisen opiskelijan vappuun kuuluu iloisia kohtaamisia ystävien kanssa, siman ja munkkien nauttimista sekä perinteistä piknikkiä puistossa.  Tässä on kuva opiskelijaporukasta nauttimassa kevät ilmassa Cygnaeuksenpuistossa Uno Cygnaeuksen patsaan lakituksessa. Patsaan lakitus kuuluu vahvasti jyväskyläläisten opiskelijoiden vappuperinteisiin, summaa Anni Piipponen Jyväskylän kampukselta. 

5. Iloiset tunnelmat perinteisessä vapun yhteislakituksessa Turun Taidemuseonmäellä on ikuistanut Maisa Pikkarainen Turun kampukselta. 

Iloista vappua! 

P.s. Kuka pitää työssään hauskaa, tutustuu poikkitieteellisesti muihin opiskelijoihin ja pääsee vaikuttamaan oman ammattiliiton toimintaan? Loimun kampuspromoottorin tehtävänä on yhdessä Loimun toimiston, muiden promoottorien sekä kampuksen opiskelija-aktiivien kanssa järjestää ja koordinoida liiton opiskelijatoimintaa omalla kampuksella. Käy tutustumassa promoottorien työn kulisseihin @loimunpromot TikTok-tilillä! 

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)