Loimu tukee Maria Löfgreniä Akavan puheenjohtajaksi

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu tukee Maria Löfgrenin uudelleenvalintaa tänään pidettävässä Akavan liittokokouksessa. Loimu toivoo Löfgrenin jatkavan hyvin käynnistynyttä työtään Akavan toiminnan ja toimintatapojen uudistamisessa sekä jäsenliittojen näkemysten kuuntelemisessa ja yhteensovittamisessa.

– Akavan yhtenäisyys on Loimulle tärkeää, jotta keskusjärjestö voi omalta osaltaan vahvistaa ammatillista järjestäytymistä. Luotamme siihen, että Maria Löfgrenin vetämänä Akava kasvattaa merkittävyyttään lähivuosina, toteaa Loimun hallituksen puheenjohtaja Jouni Vainio. – Loimulle on myös tärkeää se, että opiskelijat ja nuoret on saatu läpäisevästi integroitua mukaan Akavan toimintaan, päätöksentekoon ja sisällöllisiin tavoitteisiin.

Loimussa luotetaan siihen, että Löfgrenin luotsaamana Akava pystyy tunnistamaan ennalta tulevat työelämätrendit ja vaikuttamaan niiden suuntaan jo ennalta ja näin ottamaan suunnannäyttäjän roolin asiantuntijoiden ja esihenkilöiden työelämäuudistuksissa.

Lataa artikkeli

  • Tämä artikkeli (pdf)