Mikä on Loimu?

Loimun toimikunnat

Loimussa on seitsemän toimikuntaa (järjestötoimikunta, koulutuspoliittisten ja yliopistoasioiden toimikunta, kunta-alan toimikunta, opiskelijatoimikunta, valtion toimikunta, yksityissektorin toimikunta sekä jäsenlehden toimitusneuvosto). Toimikunnat ovat hallituksen alaisia toimielimiä ja niissä on opiskelijatoimikuntaa lukuunottamatta 4-10 jäsentä. Opiskelijatoimikunnan jäsenmäärä on 16. Toimikuntien sihteerit ovat Loimun toimiston henkilökuntaa.

Toimikuntien tehtävänä on osallistua toimialaansa liittyvien päätösten valmisteluun sekä toimia kentän ja toimiston tiedonvaihtokanavana.

Hallitus hallitus nimittää edellä mainitut seitsemän toimikuntaa vuoden ensimmäisessä kokouksessaan. Toimikuntatyöskentelyyn voivat hakea kaikki Loimun toiminnasta kiinnostuneet Loimun jäsenet, joilla on osaamista ja asiantuntemusta toimikunnan alalta.

Lisäksi Loimussa toimii työvaliokunta, joka mm. valmistelee Loimun hallituksen kokouksia ja vaalilautakunta, joka huolehtii valtuustovaalien toimeenpanosta. Työvaliokunta koostuu Loimun hallituksen puheenjohtajistosta ja vaalilautakunta valitaan erikseen neljän vuoden välein toteutettavia vaaleja varten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2021 Loimu