Lakiluuri

Loimun Lakiluuri auttaa sinua työhön liittyvissä ongelmissasi. Loimun juristit neuvovat työ- ja virkasuhteeseen liittyvissä kysymyksissä. Voit kysyä esimerkiksi työsopimukseen, työaikaan, vuosilomiin, perhevapaisiin, irtisanomiseen ja lomautukseen sekä työttömyysturvan perusasioihin liittyvistä asioista.

Soittamalla Lakiluuriin, saat Loimun juristeilta yleisneuvontaa työ- ja virkasuhteisiin liittyvissä yleisissä kysymyksissä. Omaan työnantajasektoriin liittyvissä ja laajempaa selvittämistä vaativissa kysymyksissä suosittelemme ottamaan yhteyttä kirjallisesti asiointipalvelu OmaLoimun kautta. Perehtymistä tai taustaselvityksiä vaativissa asioissa vastaamme 2-3 arkipäivän kuluessa. Otathan yhteyttä vain yhden palvelukanavan kautta.

Lakiluuri palvelee kaikkia jäseniä.

Henkilökohtainen työ- ja virkasuhdeneuvonta sisältyy jäsentasoille: Opiskelija, OpiskelijaPlus ja Täysjäsen. Fuksi-tason jäsenillä puhelinneuvonta kattaa asiat, jotka liiton jäsen voi esittää ja lakimies selvittää asian puhelimessa ilman perehtymistä asiakirjoihin tai sähköposteihin. Fuksi, jos tarvitset syvällisempää apua, voit korottaa jäsentasosi Opiskelija- tai OpiskelijaPlus-tasolle kätevästi OmaLoimussa.

Soita Lakiluuriin

Ota yhteyttä OmaLoimun kautta

OmaLoimu on loimulaisten oma asiointipalvelu, jossa voit muun muassa asioida asiantuntijoidemme kanssa, maksaa jäsenmaksusi sekä päivittää omia tietojasi. Asioimalla OmaLoimun kautta tavoitat kaikki asiantuntijamme helposti ja asiointi on entistäkin turvallisempaa.

  • Työ- ja virkasuhdeneuvonta